Familiebedrijf
Van generatie op generatie
Gepassioneerd werken wij generatie op generatie en houden dit bijzondere ambacht in stand.
Twan Marcelis
"In 1988 ben ik gaan werken bij de Fa Keuzenkamp in Den Haag. Toen mijn vrouw Carolien en ik in 1999 het aanbod kregen de gedenktekenwinkel aan de Hooigracht in Leiden over te nemen hebben wij dat gedaan. Twee decennia later hebben wij een uniek concept met meerdere winkels en zijn wij trots en blij dat onze dochter Elkie ook in ons bedrijf werkt. Wie weet heeft de volgende generatie zich al aangediend! In 2014 is onze kleinzoon Justin geboren."

Twan
Twan heeft zijn ervaring opgedaan op de begraafplaats Zijlpoort in Leiden, waar hij vanaf begin jaren '80 werkte. Later voegde hij zich bij Keuzenkamp, wat hij in 2011 samen met Carolien overnam.
Carolien
Carolien is in de jaren '80 begonnen bij uitvaartverzorging Eenvoud in Leiden. Zij is met haar ervaring ons vaste aanspreekpunt in onze toonzaal aan de Hooigracht in Leiden.
Elkie
Elkie heeft het werken in onze branche van jongs af aan meegekregen. Mede hierdoor heeft zij veel kennis en ervaring opgedaan.
Keesjan
Verkoopmedewerker in ons filiaal te Katwijk. Keesjan heeft zich gespecialiseerd in het, samen met u, virtueel ontwerpen van grafmonumenten.