Familiebedrijf
Van generatie op generatie
Gepassioneerd werken wij generatie op generatie en houden dit bijzondere ambacht in stand.
Twan Marcelis
"In 1988 ben ik gaan werken bij de Fa Keuzenkamp in Den Haag. Vanaf 1999 zijn mijn vrouw Carolien en ik samen ons eigen bedrijf aan de Hooigracht in Leiden gestart. Ruim twee decennia later hebben wij een uniek concept met meerdere winkels en zijn wij trots en blij dat onze dochter Elkie en schoonzoon Keesjan ook in ons bedrijf werken. Wie weet heeft de volgende generatie zich al aangediend! In 2014 is onze kleinzoon Justin geboren."

Twan
Twan heeft zijn ervaring opgedaan op de begraafplaats Zijlpoort in Leiden, waar hij vanaf begin jaren '80 werkte. Vanaf 1988 is hij gaan werken bij Keuzenkamp natuursteen, wat hij in 2011 samen met Carolien heeft overgenomen.
Carolien
Carolien is in de jaren '80 begonnen bij uitvaartverzorging Eenvoud in Leiden. Zij is met haar ervaring samen met Elkie een van onze vaste aanspreekpunten in onze toonzaal aan de Haagse Schouwweg, naast begraafplaats Rhijnhof in Leiden.
Elkie
Elkie heeft het werken in onze branche van jongs af aan meegekregen. Mede hierdoor heeft zij veel kennis en ervaring opgedaan. Nu is zij samen met Carolien een van de aanspreekpunten in ons filiaal aan de Haagse Schouwweg in Leiden. Elkie is een een specialist in gedenksieraden.
Keesjan
Verkoopmedewerker in ons filiaal in Katwijk. Keesjan heeft zich gespecialiseerd in het, samen met u, virtueel ontwerpen van grafmonumenten.