Inspiratie galerij
Toonzalen

U kunt in alle rust inspiratie opdoen in onze toonzalen. We helpen u daar graag met het maken van de juiste keuze en het uitleggen van alle mogelijkheden. Op deze inspiratiepagina tonen we u een selectie uiteenlopende voorbeelden.

Algemene gedenktekens
Bij Keuzenkamp en Marcelis kunt u terecht voor ieder graf op de begraafplaats. De afmetingen van graven zijn in Den Haag anders dan in Katwijk of in Leiden. Onze website probeert een indruk te geven van mogelijkheden die er zijn. Heeft u andere ideeën kom gerust op bezoek in een van onze toonzalen om uw wensen aan ons kenbaar te maken. U kunt ook bellen of mailen.
Zerk met hart en rozen

Grijs gemêleerde zerk met rozen en hart in reliëf. Vlinders, andere bloemen of eigen ideeën ook mogelijk

Grafsteen met golf

Grijs, wit gevlamde grafsteen met golvende bovenkant en facetten

Grafsteen boek

Blauw, grijs boek met bladzijden, kan ook in zwart, wit of rood

Familie grafmonumenten
Onze gedenktekens worden gemaakt van kwalitatief,  duurzame materialen. Materialen die wij onder andere gebruiken zijn natuursteen, glas en cortenstaal. In onze werkplaats in Katwijk verwerken wij deze materialen, voorzien wij  gedenktekens van inscriptie's of bronzen opschriften en restaureren wij bestaande gedenkstenen. Om duurzaam te produceren liggen op onze daken zonnepanelen. Graag laten wij u bij een vrijblijvend bezoek aan een van onze toonzalen de mogelijkheden zien.
Grafsteen met bronzen beeld

Grijs gemêleerd gedenkteken met bloemvazen en bronzen Maria met kind

 

Gedenkteken strakke vormen

Bruin/ grijze liggende grafsteen met plantgat, glad en ruw

Grafmonument met golf

Rood glimmende gedenksteen met golvende steen en dekplaat

Kindergraven
Ouders die hun zoontje of dochtertje verliezen kunnen bij Keuzenkamp en Marcelis een grafmonument ontwerpen wat bij hen past. Wij nemen graag de tijd om een persoonlijk ontwerp samen met u te maken. Wij werken met glas, met Witmarmer of andere natuursteensoorten of roest vast staal.
Grafsteen, kasteel

Grijs/ wit Kasteel met rode torens en slotgracht met brug.

Gedenksteen ster

Grijs gevlamde steensoort, ster tussen banden met icy blue split

Gedenksteen in glas

Glazen gedenksteen met blokken in verschillende kleuren zoals beige of wit. Er is van alles mogelijk.

Urnen
Bent u op zoek naar een zwarte, witte of een groene urn. In natuursteen, hout of glas. In onze toonzalen staan voorbeelden en vertellen wij u graag over de mogelijkheden. Om u een idee van onze collectie te geven treft u op onze website enkele modellen aan.
Urn Impala

Grijs gemêleerde urn, geschikt voor binnen en buiten.

Urn Orion

Blauw, grijs gemêleerde urn, geschikt voor binnen en buiten

Urn Dakota

Rood/ bruin gevlamde urn, geschikt voor binnen en buiten

Gedenksieraden
U zoekt een sieraad in goud, zilver of edelstaal. U wilt dat de as niet zichtbaar is of juist wel. Of u zoekt een vingerafdruksieraad van uw dierbare. In Leiden en in Den Haag hebben wij een groot assortiment gedenksieraden liggen en kunnen wij u alles vertellen over de mogelijkheden die er zijn. In Katwijk is het assortiment beperkter.
Ringen, goud of zilver

Gouden of zilveren ring gevuld met as. Rose, groen, blauw of een andere kleur. Er is veel mogelijk.

Ring, zilver

Zilveren ring gevuld met as. U kunt bij het vullen van het sieraad aanwezig zijn. Het is dan mogelijk een kleur uit te zoeken.

Hanger met as

Zilveren hangers, eventueel met zirkonia steentjes of diamantjes. Er is veel mogelijk.

Urnengrafmonument
Keuzenkamp en Marcelis gedenktekens hebben meer dan 100 jaar ervaring met urnen en urnen gedenktekens. Op begraafplaatsen in onder andere Den Haag, Amsterdam en bij het crematorium in Driehuis Westerveld zijn deze nog steeds te vinden. Nog steeds ontwerpen wij samen met u nieuwe modellen in bijvoorbeeld natuursteen, RVS of hout. Voor informatie bent u altijd welkom in een van onze toonzalen.
Urnengraf zonnepoort

Blauwe parelmoer grafsteen in de vorm van een Zonnepoort met op de grond 3 platen

Urnengraf zuil

Beige gevlamd urnen gedenkteken met in de zuil ruimte voor 2 asbussen.

Urnengraf met glas

Zwart urnengraf met glazen plaat

Accessoires
Een bronzen kruis voorzien van een roos, groen en rood gepatineerd. Een foto van uw dierbare of een vaas om bloemen in te zetten. Het is allemaal mogelijk. Wij laten u alvast wat voorbeelden zien. Heeft u zelf een idee wat u graag zou willen? Vraag het ons of bezoek vrijblijvend onze toonzaal in Katwijk, Leiden of den Haag
Bronzen roos

De roos is rood en groen gepatineerd

Bronzen vogel

Bronzen vogel op tak met groene bladeren

Bronzen roos

Bronskleurige roos met bladeren